אודותינו

הבלוג "שמן זית ועוד קצת" נולד מתוך אהבה לאוכל, איכות וצבע. בחרנו בשמן זית מאחר והוא תחום שנמצא עדיין בחיתוליו בארצנו, כמו היין לפני כמה שנים. יש הרבה מה ללמוד עליו ורובנו עדיין לא מבחינים בהבדלים שבין "שמן זית כתית מעולה בכבישה קרה" לבין "שמן זית" פשוט.
למה? כי התרגלנו. אף פעם לא עצרנו לבחון את הנושא. אבל אם נעצור לרגע ונחשוב, נגלה שבעצם שמן זית נמצא כמעט בכל מאכל שלנו ואין מטבח ישראלי או נכון יותר לומר- ים תיכוני שלא מחזיק לפחות בקבוק שמן זית אחד על השיש במטבח.

לשם כך בעצם נולד הבלוג הזה. כדי שנחשוב, נבחן, נטעם, נבין ונשכיל בכל הקשור לשמן זית.

מקווים שיהיה מעניין כי טעים בטוח יהיה.

אין תגובות:

פרסום תגובה